4 ARSYE SE PSE DUHET TË PUNËSONI NJË KOORDINATOR DASME

Edhe nëse i keni të gjitha gati për ditën e dasmës, të keni një koordinator pranë gjatë saj është një ndihmë e madhe. Duke patur një ndihmë shtesë gjatë kësaj dite, do të mund të shfrytëzoni kohën për t’u relaksuar e për t’ja kaluar mirë. Disa nga arsyet për të konsideruar një koordinator dasme janë: […]

Më Shumë

10 GJËRA QË SHOQËRUESJA E NDERIT DUHET TË DIJË

Shoqja juaj më e mirë sapo ju lajmëroi që ju ka zgjedhur si shoqëruese nderi në dasmën e saj? Urime! Ku ka më mirë se të jeni ndihma numër 1 e një personi kaq të dashur për ju? Tani do të keni një justifikim tjetër për të kaluar sa më shumë kohë me shoqen tuaj, […]

Më Shumë

ÇFARË NUK DUHET TË BËNI NË DITËN E DASMËS SUAJ

Ndoshta nuk keni nevojë që t’ju themi që dita e dasmës suaj është një ditë e madhe sepse kjo dihet tashmë. Ky moment do të jetë një moment që do ta kujtoni shpesh në vitet e ardhshme. Sado kohë e para të harxhoni për planifikimin e dasmës suaj, asgjë nuk do të ketë rëndësi nëse […]

Më Shumë

KËNGË QË MUND T’I DËGJONI TEKSA BËHENI GATI PËR NË DASMËN TUAJ

Mëngjesi para dasmës suaj është një mëngjes i mbushur me emocione të ndryshme. Do të ndiheni të gëzuar, të stresuar e nuk do të dini se cila është ndjenja mbizotëruese. Pasi të gjitha përgatitjet kanë marrë fund, do të ndjeni presionin që gjithçka duhet të jetë perfekte e të dalë ashtu siç e keni planifikuar. […]

Më Shumë

6 GJËRAT QË NUK DUHET TË VISHNI KURRË NË NJË DASMË

Dasmat e ditëve të sotme kanë gjithmonë e më pak rregulla sepse çiftet janë bërë më progresivë e të kuptueshëm. Por, gjithsesi, janë disa gjëra që duhet të mbani mend teksa zgjidhni veshjen tuaj në dasmën e dikujt. Për të treguar respekt ndaj ceremonisë dhe personave që po martohen, mbështetuni në 6 pikat e mëposhtme. […]

Më Shumë

ÇFARË DUHET TË MBAJË MEND NUSJA E ARDHSHME

Çdo nuse dëshiron që dita e saj e dasmës të jetë perfekte. Por, nuk ka asnjë garanci që problemet nuk do të jenë prezente së paku njëherë gjatë saj. Mënyra më e mirë për të parandaluar këtë është të bëni më të mirën tuaj gjatë planifikimit të dasmës dhe në ditën e madhe do ju […]

Më Shumë

GJËRAT QË DUHET TË PRISNI GJATË PLANIFIKIMIT TË DASMËS

Të qenurit e fejuar është një ndjenjë e mrekullueshme. I fejuari juaj sapo ju ka propozuar dhe ju thatë “po”. Sidoqoftë, planifikimi i dasmës nuk është dhe aq i lehtë. Ka dhjetra punë të ndryshme që duken si të parëndësishme, por mund të sjellin të papritura më vonë. Ja disa nga gjërat që duhet të […]

Më Shumë

5 KËSHILLA PËR TË ORGANIZUAR NJË DASMË ME TË FTUAR FËMIJË

Fotot që bëhen me vajzën e luleve ose djalin që sjell unazat janë të pakrahasueshme, por për prindërit e tyre, të shkosh në një dasmë me fëmijët është një makth i vërtetë. Më poshtë keni 5 këshilla se si të krijoni një mjedis interesant për të ftuarit e vegjël. 1. Mos u jepni shumë ëmbëlsira.  […]

Më Shumë

5 KËSHILLA SE SI TË BALANCONI STRESIN GJATË PLANIFIKIMIT TË DASMËS SUAJ

Organizimi i një detyre të tillë do ju ndihmojë të menaxhoni stresin e përditshëm. Edhe pse planifikimi i një dite të tillë është emocionues, stresi është i pashmangshëm. Dhe sa më shumë të afrojë dita e dasmës, aq më shumë do të shtohet ky stres. Më poshtë keni të listuara 5 këshilla se si ta […]

Më Shumë

8 KËSHILLA PËR TË QENË NJË NUSE E QETË

Planifikimi i dasmës mund të jetë një nga detyrat më të vështira për një femër në ditën e sotme. Ju dhe njerëzit tuaj më të afërt do të paguani miliona para për një event që edhe pse do të zgjasë vetëm disa orë, do të jetojë përgjithmonë në foto, video dhe në kujtesën tuaj. Është […]

Më Shumë