IDE DEKORATIVE PËR NJË TORTË TË VEÇANTË DASME

Kohë më parë, tortat e dasmave ishin të njëjta. Tregonin elegancë e thjeshtësinë karakterizuese, por vetëm kaq. Ditët e sotme, shumë e me shumë çifte po e bëjnë tortën një pjesë të dekorit të dasmës. Shpesh herë i shohim tortat të ndodhen në qendër të skenës apo në një pozicion të dukshëm. Me një vend […]

Më Shumë

Këshillat e duhura për tortën e dasmës

Porositja e tortës është bërë pjesë e përgatitjeve të ceremonisë së dasmës. Dalja e saj para çiftit dhe dasmorëve, prerja dhe shijimi janë çaste që mbeten gjatë në kujtesë. Në kohën kur bëni porosinë për tortën, duhet të kini parasysh ceremoninë që do të zhvilloni, vendin dhe kohën. Nëse zgjidhni që dasmën ta organizoni në […]

Më Shumë