ÇFARË NUK DUHET TË HARRONI GJATË PLANIFIKIMIT TË DASMËS

Gjatë muajve që keni kaluar duke planifikuar dasmën tuaj, keni patur aq shumë ndërveprime me njerëz të ndryshëm, saqë mund të keni harruar të falenderoni njerëzit që ju kanë qëndruar pranë gjatë kësaj kohe e që ju kanë ndihmuar për të realizuar dasmën e ëndrrave tuaja. Ja tek janë disa gjëra që mund të bëni […]

Më Shumë

AVANTAZHET DHE DISAVANTAZHET E NJË FEJESE TË SHKURTËR

Periudha pas fejesës është një periudhë tepër emocionuese, por i jep nisjen dhe një periudhe të mbushur me detyra dhe do të keni shumë vendime për të marrë. Ku do të martoheni? Ku do ta bëni dasmën? Sa të ftuar do të jenë? Dhe ndoshta pyetja më e rëndësishme, kur do të martoheni? Edhe nëse […]

Më Shumë

5 KËSHILLA PËR PLANIFIKIMIN E NJË MUAJI MJALTI ROMANTIK

Të qenit të fejuar do të thotë që do t’i kushtoni shumë kohë planifikimit të dasmës suaj, ku do të përfshini sa më shumë detaje të jetë e mundur. Gjithashtu, do ju duhet të planifikoni muajin tuaj të mjaltit. Muaji i mjaltit vjen fill pas dasmës dhe është një festim i mëvonshëm i dashurisë suaj. […]

Më Shumë

KATËR TRADITA DASMASH QË NUK DUHET TË HARRONI

Traditat janë të mrekullueshme sepse mbajnë vlera të mëdha e një kuptim domethënës. Ato nuk janë aty për t’ju detyruar të bëni gjëra që nuk ju pëlqejnë apo që janë në kundërshtim me stilin që keni zgjedhur për dasmën tuaj. Nuk ju pëlqen fustani i bardhë? Zgjidhni një ngjyrë tjetër. Babai nuk mund t’ju shoqërojë […]

Më Shumë

MODELET MË TË FUNDIT TË FUSTANEVE ME DANTELLA

Ju pëlqejnë fustanet me dantella? Nuk jeni të vetmet. Kjo copë delikate është një nga më të preferuarat për fustanet e nuseve ndër vite. Qoftë një stil klasik apo një fustani bohemian, një fustan i tërë me dantellë apo një detaj i vogël tek mëngët apo tek jaka, do të shtojë një element të dukshëm […]

Më Shumë

4 ARSYE SE PSE DUHET TË PUNËSONI NJË KOORDINATOR DASME

Edhe nëse i keni të gjitha gati për ditën e dasmës, të keni një koordinator pranë gjatë saj është një ndihmë e madhe. Duke patur një ndihmë shtesë gjatë kësaj dite, do të mund të shfrytëzoni kohën për t’u relaksuar e për t’ja kaluar mirë. Disa nga arsyet për të konsideruar një koordinator dasme janë: […]

Më Shumë

10 GJËRA QË SHOQËRUESJA E NDERIT DUHET TË DIJË

Shoqja juaj më e mirë sapo ju lajmëroi që ju ka zgjedhur si shoqëruese nderi në dasmën e saj? Urime! Ku ka më mirë se të jeni ndihma numër 1 e një personi kaq të dashur për ju? Tani do të keni një justifikim tjetër për të kaluar sa më shumë kohë me shoqen tuaj, […]

Më Shumë

ÇFARË NUK DUHET TË BËNI NË DITËN E DASMËS SUAJ

Ndoshta nuk keni nevojë që t’ju themi që dita e dasmës suaj është një ditë e madhe sepse kjo dihet tashmë. Ky moment do të jetë një moment që do ta kujtoni shpesh në vitet e ardhshme. Sado kohë e para të harxhoni për planifikimin e dasmës suaj, asgjë nuk do të ketë rëndësi nëse […]

Më Shumë

KËNGË QË MUND T’I DËGJONI TEKSA BËHENI GATI PËR NË DASMËN TUAJ

Mëngjesi para dasmës suaj është një mëngjes i mbushur me emocione të ndryshme. Do të ndiheni të gëzuar, të stresuar e nuk do të dini se cila është ndjenja mbizotëruese. Pasi të gjitha përgatitjet kanë marrë fund, do të ndjeni presionin që gjithçka duhet të jetë perfekte e të dalë ashtu siç e keni planifikuar. […]

Më Shumë

6 GJËRAT QË NUK DUHET TË VISHNI KURRË NË NJË DASMË

Dasmat e ditëve të sotme kanë gjithmonë e më pak rregulla sepse çiftet janë bërë më progresivë e të kuptueshëm. Por, gjithsesi, janë disa gjëra që duhet të mbani mend teksa zgjidhni veshjen tuaj në dasmën e dikujt. Për të treguar respekt ndaj ceremonisë dhe personave që po martohen, mbështetuni në 6 pikat e mëposhtme. […]

Më Shumë