Ne jemi MyWedding.al

MyWedding.al lindi si nje domosdoshmëri për të ndihmuar ciftet në planifikimin e dasmës se ëndrrave sipas dëshirës, stilit dhe buxhetit të tyre. Mywedding.al është pika e referimit dhe oazi i frymëzimit për cdo cift që do të martohet së shpejti.

Tek MyWedding.al janë regjistruar me qindra biznese që ofrojne shërbimet e tyre për dasma dhe evente. Ciftet mund të hyjnë lirshëm ne kontakt me bizneset, të përfitojnë nga shërbimi i tyre dhe në fund t’i vlerësojnë sipas meritës në MyWedding.al .

MyWedding.al është gjithashtu një platformë mundësish për të gjithë bizneset e reja ne sektorin e eventeve duke u bërë në njëfarë menyre vitrina promovuese më e mirë për ekspozimin e shërbimeve profesionale që ofrojne.

 

Planifikues Dasmash Online

Këshilla & Guida | Caktoni datën | Gjithmonë falas

Regjistrohu si Çift & Fillo Planifikimin

Si Funksionon

MyWedding.al eshte nje platforme qe i ve ne dispozicion FALAS repertorin me te madh bizneseve qe ofrojne sherbime ne fushen e dasmave dhe eventeve  te gjitha cifteve shqiptare qe se shpejti do martohen.

Gjej sherbimin qe kerkon

Perzgjidhni kategorine e sherbimit ae kerkoni dhe qytetin tuaj. Shikoni profilet e bizneseve te perzgjedhura dhe shihni informacionet dhe galerine e profilit te tyre.

 

 

 

 

 

 

 

Krahaso ofertat

Hyr ne kontakt me bizneset qe ju interesojne. Kerkojuni oferte financiare per sherbimet qe ju kerkoni. Analizoni ofertat e bizneseve

Zgjidhni sherbimin

Pasi te keni analizuar ofertat eshte momenti per te perzgjedhur sherbimin. Ju mund te kontaktoni drejtperdrejt me biznesin dhe te perfundoni marrveshjen per sherbimin qe do perfitoni.