ÇFARË DUHET TË SHMANGNI NË VITIN E PARË TË MARTESËS

Nëse pyesni sa më shumë miq, do ju thonë që viti i parë i martesës është viti më i vështirë ose viti i muajit të mjaltit. Por, ky nuk është domosdoshmërisht një tregues mbi ecurinë e martesës në vazhdim, pasi sa më shumë kohë të kalojë, aq më shumë elementë përfshihen në harmoninë e martesës […]

Më Shumë

5 SHENJA QË TREGOJNË SE AI DO JU PROPOZOJË SË SHPEJTI

Me siguri që keni shumë kohë që jeni në një marrëdhënie me partnerin tuaj. Keni filluar të mësoheni me sjelljet dhe veset e tij dhe jeni në gjendje të kuptoni veprimin e tij para se ai ta bëjë. Por, kohët e fundit ka filluar të sillet ndryshe dhe nuk mund t’i parashikoni më veprimet. Ndoshta […]

Më Shumë

6 KËSHILLA PËR TË ELIMINUAR STRESIN NË VITIN E PARË TË MARTESËS

Ndryshe nga çfarë shikoni në rrjete sociale, martesa nuk është gjithmonë fushë me lule. Ideja e të kaluarit të jetës bashkë me personin tuaj të zemrës duket si gjëja më e mirë që mund t’ju ndodhë, por kjo kërkon shumë punë nga të dyja anët. Mes momenteve të lumtura gjatë martesës suaj do të ketë dhe debate […]

Më Shumë

5 PRITSHMËRITË QË NUK DUHET TË KENI GJATË MARTESËS

Edhe nëse sapo jeni fejuar apo jeni pak ditë larg ecjes në altar dhe fillimit të një kapitulli të ri në jetën tuaj,  me siguri që ndiheni sikur jeni në qiellin e shtatë. Është i pashmangshëm fakti që të keni pritshmëri mbi ndryshimet që mund të pësojë marrëdhënia juaj pasi të thoni “po”, por specialistët e […]

Më Shumë

8 SHENJAT QË TREGOJNË SE MARTESA JUAJ ËSHTË E SHËNDETSHME

Edhe nëse keni vite apo ditë të martuar, një martesë e shëndetshme ka disa cilësi të cilat duhet t’i dini. Ndaloni pak dhe pyesni veten: “A është perfekte martesa ime?” Nëse u përgjigjët me “jo”, jeni në rrugën e duhur. Në jetë nuk ekziston perfektja dhe e njëjta gjë ndodh dhe për lidhjet tona. Tani pyeteni […]

Më Shumë

8 GJËRA QË DUHET TË DINI PARA MUAJIT TË MJALTIT

Muaji i mjaltit është pika kulminante e celebrimit të martesës. Por, si çdo udhëtim drejt të panjohurës, askush nuk të thotë se cilat janë sekretet e tij. Në këtë artikull kemi përfshirë 8 nga këto sekrete. 1. Nuk mund të relaksoheni menjëherë. Ndoshta nuk do të ishte një ide e mirë që të niseshit në muajin e […]

Më Shumë