5 ZAKONE QË DUHET TË FILLONI TË ZBATONI ME PARTNERIN/EN TUAJ

Ju do të martoheni së shpejti dhe doni që martesa dhe dasma t’ju gjejë në gjendjen tuaj më të shëndetshme. Më poshtë do të gjeni 5 nga zakonet që duhet të zbatoni për ta nisur jetën tuaj si bashkëshort/e me këmbën e mbarë. 1. Ushqyerja shëndetshëm. Kjo është mënyra më e mirë e të filluarit […]

Më Shumë

SI TË POZONI BUKUR NË FOTOT E DASMËS SUAJ

Arsyeja pse shumë njerëz rekomandojnë që të shpenzoni pak më tepër para tek zgjedhje e fotografit/es është se pasi gjithçka të ketë mbaruar, fotot do të mbeten aty. Sigurisht që do të doni të dukeni sa më bukur në to. Gjithsesi, zgjedhja e duhur e personit që do të bëjë shkrepjet gjatë momenteve më të lumtura […]

Më Shumë

KËTO JANË DISA NGA TRENDET E PAPRITURA TË DASMAVE PËR VITIN 2019

Bazuar në statistikat e “Etsy”, këto janë trendet, në të cilat çiftet e reja po shpenzojnë për dasmën e tyre; dhe disa janë të papritura. Lista e mëposhtme përmban disa nga këto trende: 1. Alternativat e vellos. 2. Mëngë të gjëra. Fustanet me mëngë të gjëra janë shumë në favor të atyre nuseve që duan të […]

Më Shumë

DISA SHPREHJE QË DUHET T’I MËSONI NËSE UDHËTONI JASHTË PËR MUAJIN E MJALTIT

Planifikimi i dasmës suaj mund të jetë argëtim më vete, por mos harroni dhe diçka tjetër që duhet të planifikoni sa më mirë, muajin e mjaltit. Zgjedhja e destinacionit për muajin e mjaltit është totalisht argëtuese. Por, nëse do të udhëtoni diku ku gjuha shqipe nuk është gjuhë e parë, atëherë duhet të merrni në konsideratë mësimin […]

Më Shumë

DISA NGA GABIMET QË BËJNË TË SAPOFEJUARIT

Fejesa është hapi i parë drejt martesës e dasmës suaj. Sigurohuni që ta kaloni sa më mirë këtë periudhë, duke mos bërë gabimet e listuara më poshtë. 1. T’i lajmëroni të gjithë menjëherë.  Sigurisht, që sapo të fejoheni, do të doni që të gjithë ta marrin vesh lajmin e bukur. Por, ajo që duhet të […]

Më Shumë