MODELET MË TË FUNDIT TË FUSTANEVE ME DANTELLA

Ju pëlqejnë fustanet me dantella? Nuk jeni të vetmet. Kjo copë delikate është një nga më të preferuarat për fustanet e nuseve ndër vite. Qoftë një stil klasik apo një fustani bohemian, një fustan i tërë me dantellë apo një detaj i vogël tek mëngët apo tek jaka, do të shtojë një element të dukshëm […]

Më Shumë

IDE DEKORATIVE PËR NJË TORTË TË VEÇANTË DASME

Kohë më parë, tortat e dasmave ishin të njëjta. Tregonin elegancë e thjeshtësinë karakterizuese, por vetëm kaq. Ditët e sotme, shumë e me shumë çifte po e bëjnë tortën një pjesë të dekorit të dasmës. Shpesh herë i shohim tortat të ndodhen në qendër të skenës apo në një pozicion të dukshëm. Me një vend […]

Më Shumë

KËTO JANË DISA NGA TRENDET E PAPRITURA TË DASMAVE PËR VITIN 2019

Bazuar në statistikat e “Etsy”, këto janë trendet, në të cilat çiftet e reja po shpenzojnë për dasmën e tyre; dhe disa janë të papritura. Lista e mëposhtme përmban disa nga këto trende: 1. Alternativat e vellos. 2. Mëngë të gjëra. Fustanet me mëngë të gjëra janë shumë në favor të atyre nuseve që duan të […]

Më Shumë

TRENDET E DASMAVE PËR VITIN 2019

Viti i ri po vjen dhe bashkë me të shumë trende të reja përsa i përket dasmave. Elementët e luksit nuk do të mungojnë këtë vit, gjithashtu sendet e personalizuara dhe makijazhi natyral do të jenë sërish prezent. 1. Elementë luksozë kudo. E kemi parë tashmë sesi dasmat luksoze të reklamuara në rrjetet sociale kanë […]

Më Shumë

Këshilla të vlefshme për ju që e keni planifikuar dasmën në vitin 2018

Nëse planifikoni të martoheni gjatë vitit të ardhshëm dhe dëshironi që dasma juaj të jetë më e mira ndonjëherë që keni parë duhet t’i keni parasysh këshillat e mëposhtme. Martha Stewart kërkoi bizneset e planifikimeve më të mira të martesave, për të parashikuar tendencat më të nxehta të dasmave për 2018. 1. Në vend të […]

Më Shumë