5 DHURATA PLOT LULE PËR SHOQËRUESET E NUSEVE

Nëse po mendoni të falenderoni shoqërueset tuaja, një nga këto 5 dhurata do të ishte zgjedhja perfekte… 1. Kimono floreale                                                                          […]

Më Shumë

5 RASTET KUR NUK DUHET TA VINI UNAZËN E FEJESËS

Në përpjekje për të ruajtur gjendjen e mirë të unazës apo dhe për të mos rrezikuar humbjen e saj, janë patjetër disa raste kur unaza e fejesës apo e martesës të mos mbahet vënë. Sigurisht që nëse humbet mund të kompensohet nga garancia që keni marrë, por askujt nuk i pëlqejnë këto punë. Shikoni më […]

Më Shumë

7 HAPA QË DUHET TË NDIQNI GJATË PLANIFIKIMIT TË FESTËS SË FEJESËS

Si fillim, urime për të gjithë ju që sapo jeni fejuar dhe po kërkoni mënyrën më të mirë për ta festuar këtë. Tani që propozimi u bë, është koha për planifikimin e festës së fejesës suaj. Nuk dini se nga t’ja filloni? Mos u shqetësoni, mjafton të ndiqni këto 7 hapa të thjeshtë dhe do të […]

Më Shumë

20 DHURATAT QË MUND TË BËNI PËR SHËN VALENTIN

Edhe pak javë na ndajnë nga dita e të dashuruarve. Kjo do të thotë që duhet të gjeni një dhuratë të veçantë për të surprizuar partnerin/en tuaj. Edhe nëse ju pëlqen apo jo kjo festë, dashuria juaj meriton diçka më tepër. Por, me numrin e madh të arushave të pellushit, ëmbëlsirave në formë zemre dhe trëndafilave, është […]

Më Shumë

5 GABIMET MË TË MËDHA QË MUND TË BËNI KUR PROPOZONI

Që në momentin që të keni vendosur se do t’i propozoni dashurisë së jetës suaj është normale që të ndiheni të gëzuar dhe nervozë. Në fund të fundit, ky është një moment që do të kujtoni dhe do ta tregoni shumë herë, gjatë gjithë jetës. Por, duhet të dini një gjë: nuk ka pse të jetë perfekte. […]

Më Shumë

24 PROPOZIME QË JANË THJESHT TË MAGJISHME

Si nga femrat, ashtu edhe nga meshkujt, momenti i propozimit për martesë përjetohet me një ndjenjë magjike. Dhurata të vogla, unaza të shtrenjta, fjalimi i gjatë apo përdorimi i fjalëve të thjeshta, sido që të jetë planifikuar ky moment, mbetet gjithmonë i paharrueshëm. Pastaj, kujt nuk do t’i pëlqente që partneri t’u ulej në gjunjë […]

Më Shumë

5 PRITSHMËRITË QË NUK DUHET TË KENI GJATË MARTESËS

Edhe nëse sapo jeni fejuar apo jeni pak ditë larg ecjes në altar dhe fillimit të një kapitulli të ri në jetën tuaj,  me siguri që ndiheni sikur jeni në qiellin e shtatë. Është i pashmangshëm fakti që të keni pritshmëri mbi ndryshimet që mund të pësojë marrëdhënia juaj pasi të thoni “po”, por specialistët e […]

Më Shumë

20 FUSTANET QË MUND TË VISHNI NË FESTËN E BEQARISË

Dita e dasmës është dita më e rëndësishme e jetës suaj. Pas muajsh përgatitjeje, më në fund do të gjendeni para personit që dashuroni për t’i thënë “po” njëri-tjetrit. Por, do të ishte mirë sikur t’i kushtonit pak më shumë vëmendje dhe festës suaj të beqarisë. Aty do të festoni me shoqërinë tuaj ditët e fundit […]

Më Shumë

8 SHENJAT QË TREGOJNË SE MARTESA JUAJ ËSHTË E SHËNDETSHME

Edhe nëse keni vite apo ditë të martuar, një martesë e shëndetshme ka disa cilësi të cilat duhet t’i dini. Ndaloni pak dhe pyesni veten: “A është perfekte martesa ime?” Nëse u përgjigjët me “jo”, jeni në rrugën e duhur. Në jetë nuk ekziston perfektja dhe e njëjta gjë ndodh dhe për lidhjet tona. Tani pyeteni […]

Më Shumë

SEKRETET PËR TË PASUR NJË DASMË PERFEKTE

Edhe pse ceremonia martesore është pjesa kryesore për ju, dasma është ajo të cilën të ftuarit e presin me shumë qejf. Festimet më të bukura duhet të përfshijnë prekje personale, interesante dhe unike, në mënyrë që të ftuarit të flasin për to kohë pasi të ketë mbaruar. Nëse po hezitoni për këtë temë, më poshtë keni disa […]

Më Shumë