ÇFARË NUK DUHET TË HARRONI GJATË PLANIFIKIMIT TË DASMËS

Gjatë muajve që keni kaluar duke planifikuar dasmën tuaj, keni patur aq shumë ndërveprime me njerëz të ndryshëm, saqë mund të keni harruar të falenderoni njerëzit që ju kanë qëndruar pranë gjatë kësaj kohe e që ju kanë ndihmuar për të realizuar dasmën e ëndrrave tuaja. Ja tek janë disa gjëra që mund të bëni […]

Më Shumë

AVANTAZHET DHE DISAVANTAZHET E NJË FEJESE TË SHKURTËR

Periudha pas fejesës është një periudhë tepër emocionuese, por i jep nisjen dhe një periudhe të mbushur me detyra dhe do të keni shumë vendime për të marrë. Ku do të martoheni? Ku do ta bëni dasmën? Sa të ftuar do të jenë? Dhe ndoshta pyetja më e rëndësishme, kur do të martoheni? Edhe nëse […]

Më Shumë

5 KËSHILLA PËR PLANIFIKIMIN E NJË MUAJI MJALTI ROMANTIK

Të qenit të fejuar do të thotë që do t’i kushtoni shumë kohë planifikimit të dasmës suaj, ku do të përfshini sa më shumë detaje të jetë e mundur. Gjithashtu, do ju duhet të planifikoni muajin tuaj të mjaltit. Muaji i mjaltit vjen fill pas dasmës dhe është një festim i mëvonshëm i dashurisë suaj. […]

Më Shumë

KATËR TRADITA DASMASH QË NUK DUHET TË HARRONI

Traditat janë të mrekullueshme sepse mbajnë vlera të mëdha e një kuptim domethënës. Ato nuk janë aty për t’ju detyruar të bëni gjëra që nuk ju pëlqejnë apo që janë në kundërshtim me stilin që keni zgjedhur për dasmën tuaj. Nuk ju pëlqen fustani i bardhë? Zgjidhni një ngjyrë tjetër. Babai nuk mund t’ju shoqërojë […]

Më Shumë

MODELET MË TË FUNDIT TË FUSTANEVE ME DANTELLA

Ju pëlqejnë fustanet me dantella? Nuk jeni të vetmet. Kjo copë delikate është një nga më të preferuarat për fustanet e nuseve ndër vite. Qoftë një stil klasik apo një fustani bohemian, një fustan i tërë me dantellë apo një detaj i vogël tek mëngët apo tek jaka, do të shtojë një element të dukshëm […]

Më Shumë