/ NGA MyWedding Albania/ Të Përgjithshme/

Dita e dasmës është dita më e rëndësishme e jetës suaj. Pas muajsh përgatitjeje, më në fund do të gjendeni para personit që dashuroni për t’i thënë “po” njëri-tjetrit. Por, do të ishte mirë sikur t’i kushtonit pak më shumë vëmendje dhe festës suaj të beqarisë. Aty do të festoni me shoqërinë tuaj ditët e fundit të beqarisë. Ndoshta keni vendosur që stilin e kësaj feste ta përputhni me stilin e dasmës, ndoshta keni menduar të kundërtën. Sidoqoftë, ne jemi këtu për t’ju sugjeruar disa fustane që do të shkonin me çdo stil që keni në mendje. Kërkoni në listën e mëposhtme për fustanin që do të vendosni të surprizoni shoqërinë me pamjen tuaj.

1. Fustan i shkurtër me temina “AMEN” – 38 dollarë

2. Fustan i shkurtër me temina “BERSHKA” – 69.90 dollarë

3. Fustan me temina dhe rrip velvet “LITTLE MISTRESS” – 78 dollarë

4. Fustan me temina “ZARA” – 119 dollarë

5. Fustan satin “WAREHOUSE” – 123 dollarë

6. Fustan në ngjyrë metalike me thekë “MISGUIDED” – 135 dollarë

7. Fustan i shkurtër me thekë “AIDAN MATTOX” – 190 dollarë

8. Fustan i shkurtër, i bardhë “FAME AND PARTNERS” – 159 dollarë

9. Fustan i shkurtër me temina shumëngjyrëshe “ADRIANNA PAPELL” – 219 dollarë

10. Fustan i shkurtë në ngjyrë metalike “BCBGMAXAZRIA” – 248 dollarë

11. Fustan i shkurtër “SAYLOR PEGGIE” – 253 dollarë

12. Fustan me temina holografike “ASOS” – 276.50 dollarë

13. Fustan me thekë “DRESS THE POPULATION” – 320 dollarë

15. Fustan i shkurtër me temina “NICOLE MILLER” – 385 dollarë

16. Fustan i shkurtër “BHLDN” – 400 dollarë

17. Fustan i fildishtë “OLIVIA VON HALLE” – 445 dollarë

18. Fustan me temina “SAU LEE” – 520 dollarë

19. Fustan me temina në ngjyrë metalike “MACGRAW ZIGGY” – 779 dollarë

20. Fustan i shkurtër “AJE PELLINA” – 995 dollarë