SI TË KOMUNIKONI ME PLANIFIKUESIN E DASMËS SUAJ

Për shumë çifte të reja, zgjedhja e planifikuesit të dasmës së tyre është një detyrë shumë e rëndësishme. Ky ekspert do të jetë pranë jush për të dëgjuar ëndrrat dhe idetë që ju keni për dasmën tuaj dhe të përpiqet t’i bëjë ato realitet. Ajo që ju duhet të bëni është të jeni sa më të qartë dhe vizualë […]

Më Shumë

SI TË PËRGJIGJENI NDAJ VEPRIMEVE TË PAHIJSHME TË TË FTUARVE

Si në çdo event tjetër, dhe në dasmën tuaj mund të ketë të ftuar të cilët mund të shkaktojnë pakënaqësi tek ju. Jo të gjithë janë familjarë me mënyrën se si ju doni që gjërat të funksionojnë, prandaj disa prej tyre mund të veprojnë në mënyrë të kundërt me atë që ju kishit menduar. Por, çfarë ndodh kur […]

Më Shumë

JA KU TA SHPENZONI BUXHETIN EKSTRA TË DASMËS SUAJ

Keni zgjedhur gjithçka që duhej për dasmën tuaj dhe ju ka mbetur një sasi e konsiderueshme parash? Po mendoni se ku ta investoni këtë buxhet? Më poshtë, ju kemi listuar disa alternativa nga të cilat mund të zgjidhni. 1. Një eksperiencë ndryshe. Besoj se të gjithë e kemi parë filmin e famshëm “Love Actually”. Në […]

Më Shumë

A DUHET TA BËNI DASMËN NË MJEDIS TË JASHTËM?

Po mendoni që ta planifikoni dasmën tuaj në një mjedis të jashtëm? Atëherë, më poshtë keni të renditura disa avantazhe dhe disavantazhe të dasmave në mjedis të jashtëm. Avantazhet 1. Poshtë yjeve. Nëse keni ëndërruar gjithmonë një celebrim magjik të dashurisë suaj, festimi nën yje do të ishte zgjidhja më e mirë. Mund të varni disa […]

Më Shumë

CILËSITË QË DUHET TË KETË PLANIFIKUESI I DASMËS SUAJ

Në rast se dasma juaj bën pjesë tek ai lloj dasme që prindërit tuaj e kanë planifikuar prej vitesh, atëherë nuk keni pse shqetësoheni për këtë pjesë. Por, nëse është e kundërta, ju dhe i fejuari juaj jeni vetëm në këtë rrugëtim. Kurrë mos mendoni se planifikimi i dasmës suaj do të jetë një eksperiencë e […]

Më Shumë

GJËRAT QË DUHET TË BËNI PASI TË FEJOHENI

Për të dashuruarit që sapo janë fejuar kanë shumë gjëra për të cilat duhet të mendojnë. Për t’ju ardhur në ndihmë, ne ju kemi listuar disa nga gjërat më të rëndësishme që duhet të bëni pasi të fejoheni. 1. Lajmëroni shoqërinë dhe familjen.  Për ata që sapo fejohen është pak e vështirë ta mbajnë për vete […]

Më Shumë

A DUHET TA BËNI DASMËN NË FUNDVIT?

Nëse po mendoni ta organizoni dasmën tuaj në një nga ditët e fundit të vitit, më poshtë keni disa nga avantazhet dhe disavantazhet që do ju bëjnë ta mendoni dy herë këtë para se ta vendosi:   Avantazhet 1. Të gjithë kanë shpirtin e festës. Në këtë kohë të vitit dhe afër festave të gjithë […]

Më Shumë

PSE DUHET TË PUNËSONI NJË PLANIFIKUES DASMASH?

Edhe pse shumë çifte kanë dëshirë që planifikimin e dasmës ta kenë në dorën e tyre, mund të ndodhë që gjatë këtij proçesi të hasni vështirësi apo dhe një periudhë stresuese. Më poshtë kemi përgatitur një listë me arsyet se përse duhet të punësoni një planifikues për dasmën tuaj. 1. Ide të reja dhe një prespektivë […]

Më Shumë

SI TA KALONI ME SUKSES PROVËN E FUSTANIT TË DASMËS

Ndërkohë që zgjedhja e fustanit të ëndrrave për dasmën tuaj mund të jetë një eksperiencë e bukur dhe e papërsëritshme, mund të jetë dhe stresuese në disa raste. Më poshtë ju kemi listuar disa mënyrë se si t’i shmangeni këtij stresi. 1. Bëni kërkime mbi dyqanet para se të caktoni një takim. Vizitimi i një dyqani […]

Më Shumë

TRENDET E DASMAVE PËR VITIN 2019

Viti i ri po vjen dhe bashkë me të shumë trende të reja përsa i përket dasmave. Elementët e luksit nuk do të mungojnë këtë vit, gjithashtu sendet e personalizuara dhe makijazhi natyral do të jenë sërish prezent. 1. Elementë luksozë kudo. E kemi parë tashmë sesi dasmat luksoze të reklamuara në rrjetet sociale kanë […]

Më Shumë