5 ZAKONE QË DUHET TË FILLONI TË ZBATONI ME PARTNERIN/EN TUAJ

Ju do të martoheni së shpejti dhe doni që martesa dhe dasma t’ju gjejë në gjendjen tuaj më të shëndetshme. Më poshtë do të gjeni 5 nga zakonet që duhet të zbatoni për ta nisur jetën tuaj si bashkëshort/e me këmbën e mbarë. 1. Ushqyerja shëndetshëm. Kjo është mënyra më e mirë e të filluarit […]

Më Shumë

DISA SHPREHJE QË DUHET T’I MËSONI NËSE UDHËTONI JASHTË PËR MUAJIN E MJALTIT

Planifikimi i dasmës suaj mund të jetë argëtim më vete, por mos harroni dhe diçka tjetër që duhet të planifikoni sa më mirë, muajin e mjaltit. Zgjedhja e destinacionit për muajin e mjaltit është totalisht argëtuese. Por, nëse do të udhëtoni diku ku gjuha shqipe nuk është gjuhë e parë, atëherë duhet të merrni në konsideratë mësimin […]

Më Shumë

DISA NGA GABIMET QË BËJNË TË SAPOFEJUARIT

Fejesa është hapi i parë drejt martesës e dasmës suaj. Sigurohuni që ta kaloni sa më mirë këtë periudhë, duke mos bërë gabimet e listuara më poshtë. 1. T’i lajmëroni të gjithë menjëherë.  Sigurisht, që sapo të fejoheni, do të doni që të gjithë ta marrin vesh lajmin e bukur. Por, ajo që duhet të […]

Më Shumë

OSCARS 2019: ÇIFTET TONA TË PREFERUARA NË TAPETIN E KUQ

Përsa i përket shfaqjeve të ndryshme për dhënie çmimesh, “Oscars” janë padyshim më prestigjozët. Tapeti i kuq kthehet në një shfaqje fustanesh e kostumesh dhe të gjithë aktorët e aktoret tona të preferuara janë aty. Shumë nga të dashuruarit e Hollywood e shfrytëzojnë këtë natë për të treguar dhe njëherë marrëdhënien e tyre në çift. Lexoni artikullin […]

Më Shumë

PYETJET MË TË PAPËRSHTAtSHME QË NJËRËZIT JU BËJNË PASI TË FEJOHENI

Pasi të keni vendosur një unazë fejese në gishtin tuaj, do të bëheni gati të prisni komente të shumta mbi mënyrën e propozimit, pamjen e unazës, pyetje për dasmën, fustanin dhe shumë elementë të tjerë. Por, ato që nuset nuk duan kurrë të dëgjojnë janë pyetjet e sikletshme dhe të papërshtatshme që vijnë pas fejesës. […]

Më Shumë

GJËRAT QË NUK DUHET T’JA KËRKONI KURRË SHOQËRUESEVE TUAJA

Kur bie fjala për detyrat e shoqërueseve të nuseve, ato do të jenë gjithmonë gati të plotësojnë dëshirat tuaja. Ju duhet ndihmë për provën e fustanit? Kërkoni ndihmë tek shoqërueset tuaja. Keni nevojë për dikë që t’ju shoqërojë diku me makinë? Mbështetuni tek to. Por, duhet të keni kujdes në kërkesat tuaja. Për të qëndruar […]

Më Shumë

IDE/ FESTA E BEQARISË SË DHËNDRIT

Shpesh herë mendojmë se për të kaluar një kohë të mirë me shoqërinë tonë na duhet të shpenzojmë një sasi të konsiderueshme parash. Por, nëse ju dhe shokët tuaj nuk jeni në gjendjen financiare më të mirë, mos u shqetësoni. Ka shumë mënyra sesi ta planifikoni festën tuaj të beqarisë duke mos shpenzuar shumë para. […]

Më Shumë

ÇFARË MUND TË PRISNI NGA SHOQËRUESET TUAJA DHE ÇFARË MUND TË PRESIN ATO NGA JU

Nuk jeni të sigurta sesi t’i ndani detyrat e shoqërueseve sepse nuk dini se çfarë të prisni nga to? Me ndihmën e artikullit të mëposhtëm mund të krijoni një ide mbi ato ç’ka mund të prisni nga shoqërueset tuaja dhe ç’ka ato mund të presin nga ju. ÇFARË MUND TË PRISNI NGA SHOQËRUESET TUAJA 1. Të […]

Më Shumë

6 ZËNKAT QË KANË TË SAPOFEJUARIT DHE SI TË SHMANGEN

Disa thonë që periudha mes fejesës dhe martesës është një tregues i mirë i jetës suaj martesore të ardhshme. Që nga lista e të ftuarve e deri tek vendi i dasmës, ka shumë arsye nga të cilat mund të lindin zënka gjatë kësaj periudhe. Gjërat për të cilat keni mosmarrëveshje tani, mund të jenë problemet […]

Më Shumë

14 FILMA QË MUND TË SHIKONI KËTË 14 SHKURT

Në këtë ditë të Shën Valentinit, njerëzit ndahen në dy grupe: ata që mezi presin të vishen me të kuqe, të hanë çokollatat në formë zemre dhe të festojnë me personin e tyre të zemrës dhe ata që nuk duan t’ja dinë për këtë festë. Por, në cilindo grup të bëni pjesë, të jeni të […]

Më Shumë