/ NGA MyWedding/ Të Përgjithshme/

Ndërkohë që “Bisha nga Lindja” ka shkaktuar kaos në rrugët e disa qyteteve britanike, për shkak të ngricave dhe dëborës, ka edhe nga ata që po e shijojnë këtë surprizë të motit.
Jemma Swainston-Rainford dhe Steven Lucock vendosën të bëjnë dasmën e tyre, në bardhësinë e dëborës, në një kompleks, në Northumberland.
Gjithçka ishte perfekte për çiftin, por edhe për të ftuarit, që u argëtuan pa masë në këtë “Dasmë të bardhë”, ku nuk mungoi hareja dhe lojërat në dëborë.
Fotot e dasmës, të realizuara nga fotografi profesionist, Sean Elliot, bënë menjëherë xhiron e botës, në rrjetet sociale.