Foto & Video

Anri Shuka videographer

Tiranë, Albania


Çmimi mesatar :
€ 1200 - € 3500
Rezervo tani

Bëjeni ditën e dasmës suaj një ditë të paharrueshme duke kapur dhe ndërthurur cdo moment emocional ,natyral ,të dashurit tuaj ,miqtë tuaj,momentet romantike dhe argëtuese në një filmim të vetëm.
Bëhuni ju regjizori i ditës suaj .

Kamera ime kryesore është Gemini RED 4K, i cila ka nje rezolucion të lartë te imazhit dhe aftesinë e shndërrimin e dritës së ambjentit në dritë natyrale duke e berë filmimin sa më natyral.
Gjithashtu unë kam 4 mikrofona Tascam dhe një mikrofon Røde , të cilët më lejonë të rregjistroj zërin nga kudo dhe të eleminojë zhurmat.

Unë gjithashtu kam drone Phantom 4 Pro , që mund të filmoje ne një distancë të largë ajrore duke i dhënë filmit tuaj një perspektivë unike.

  • Album
  • Dron
  • Editim
  • Format Dixhital
  • Fotograf i dyte
  • Videograf i dyte

Vlerësimi i përdoruesit

Dërgo një mesazh

Ju lutem plotësoni kontakt-formën e mëposhtme dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt.