Sallone bukurie

Sallon Barbi

Durrës, Shqipëri


Çmimi mesatar :
€ 70 - € 150
Rezervo tani

Sallon Barbi është i pozicionuar në qytetin e Durrësit. 

Ofron për të gjithë klientët:

  • Make Up
  • Prerje
  • Qerpikë fallco
  • Depilime me përbërës bimorë
  • Vetulla Microblading

Të gjithë të interesuarit për shërbimet tona ose orare janë të lutur të na kontaktojnë në numrin e telefonit: 069 253 7687

Vlerësimi i përdoruesit

Dërgo një mesazh

Ju lutem plotësoni kontakt-formën e mëposhtme dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt.