Dekorime & Ndriçim ambientesh

Reis Lights

Tiranë, Shqipëri


Çmimi mesatar :
€ 200 - € 500
Rezervo tani

Ndriçoni eventin tuaj me Reis Lights.

Zgjidhni stilin dhe Reis Lights është aty për ta bërë realitet atë.

Cilido qoftë eventi që doni të ndriçoni, Reis Lights mund ta bëjë këtë punë më së miri, duke e kthyer mjedisin tuaj në një set përrallor.

Për më shumë informacion, mjafton të kontaktoni numrin e telefonit: 0695532271

Vlerësimi i përdoruesit

Dërgo një mesazh

Ju lutem plotësoni kontakt-formën e mëposhtme dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt.