Lulet

Lule Natyrale – Tali Event

Rruga e Krujës, 300m nga Qendra, Fushë-Krujë 355


Çmimi mesatar :
€ 50 - € 200
Rezervo tani

Lulet Natyrale e “Tali Event” gjenden në shërbimin tuaj për të zbukuruar dasmën tuaj dhe çdo festë tjetër që ka nevojë për një prekje profesionale bukurie.

Përveç se mund të vizitoni dyqanin tonë në Fushë Krujë, mund të bëni porosinë dhe lulet vijnë në shtëpinë tuaj, kudo që të ndodheni.

Ofrojmë për ju buqeta e kompozime nga më të bukurat, me lule natyrale.

Kontaktoni në numrin e telefonit: 068 502 6027

Vlerësimi i përdoruesit

Dërgo një mesazh

Ju lutem plotësoni kontakt-formën e mëposhtme dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt.