Dekorime & Ndriçim ambientesh

Konfeta Melodi

Tiranë, Shqipëri


Çmimi mesatar :
€ 50 - € 200
Rezervo tani

Konfeta Melodi, aty ku eleganca merr shije. Stafi me eksperiencë i “Konfeta Melodi” kujdeset që të sjellë në festat tuaja konfetat më të bukura e të veçanta.

Përdorimi i materialeve të ndryshme në përgatitjen e tyre i bëjnë ato perfekte për të surprizuar të ftuarit në gëzimet tuaja.

Përfitoni nga shërbimet e “Konfeta Melodi” në:

  • fejesa
  • martesa
  • ditëlindje
  • babyshower,  e shumë festa të tjera që mund të organizoni.

Kontaktoni stafin e “Konfeta Melodi” në: www.instagram.com/konfeta_melodi

Vlerësimi i përdoruesit

Dërgo një mesazh

Ju lutem plotësoni kontakt-formën e mëposhtme dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt.