Ambiente & Restorante

Kompleksi “Ventus Harbor”

Lagjia Nr.1, Shëtitorja "Taulantia" Durrës


Çmimi mesatar :
€ 100 - € 1000
Rezervo tani

Kompleksi “Ventus Harbor” është një paketë e plotë përsa i përket ditës tuaj më të rëndësishme.

Këtu përfshihen:

  • Bar
  • Restorant
  • Piceri
  • Pishinë
  • Hotel
  • Sallë eventesh
  • Spa
  • Palestër

Numri i madh i vizitorëve gjatë gjithë vitit tregon mbi cilësinë e vazhdueshme dhe të përcjellë në vite të “Ventus Harbor”.

Contact: 0698808883/0685593978
E-mail: ventus.harbor@hotmail.com

Vlerësimi i përdoruesit

Dërgo një mesazh

Ju lutem plotësoni kontakt-formën e mëposhtme dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt.