Foto & Video

Gentian Ferhati Photography

Rr. Ibrahim Rugova, Pallatet Shallvare, K.2, Përballë kompleksit Taiwan 1000 Tirana, Albania


Çmimi mesatar :
€ 500 - € 800
Rezervo tani

Profesionalizëm, perfeksion, dhe çdo gjë tjetër që ka të bëjë me mrekullitë ka një emër : Gentian Ferhati Photography.

PROFESSIONAL WEDDING PHOTO SERVICES & PHOTOBOOK ALBUMS.

Worldwide Wedding Photographer

Çmimet
9 Awards of Exellence
3-rd Place in European Wedding Photography 2012

Cel: +355 693120307

Website: www.gentianferhati.com

E-mail: euromediastudio@yahoo.com
 

Vlerësimi i përdoruesit

Dërgo një mesazh

Ju lutem plotësoni kontakt-formën e mëposhtme dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt.