Ambiente & Restorante

Dekor Salle Dasme

Tirane


Çmimi mesatar :
€ 1000 - € 3000
Rezervo tani
  • Altar
  • Dekorim
  • Klasike
  • Moderne
  • Ndricim
  • Orientale
  • Personalizim
  • Planifikim

Vlerësimi i përdoruesit

Dërgo një mesazh

Ju lutem plotësoni kontakt-formën e mëposhtme dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt.