Torta e dasmës

Choco Passion Shop

Rruga 'Vaso Pasha' (bllok), prane karburant Alpet


Çmimi mesatar :
€ 0-15 - € 20
Rezervo tani

Vlerësimi i përdoruesit

Dërgo një mesazh

Ju lutem plotësoni kontakt-formën e mëposhtme dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt.