Fustane nusesh

Butik Bardha

Lagja Clirimi Lushnje AL, Lushnjë 9001, Albania


Çmimi mesatar :
€ 100 - € 500
Rezervo tani

Fustane nusesh

Kostume dhenderrie

Fustane mbremjesh(Grash&Vajzash)

instagram – butikbardha

facebook – fustanenuseshbardha

Cel: 00355675211888

 

  • Klasike
  • Moderne
  • Personalizim

Vlerësimi i përdoruesit

Dërgo një mesazh

Ju lutem plotësoni kontakt-formën e mëposhtme dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt.