Foto & Video

Arnel Bega Production

Tiranë


Çmimi mesatar :
€ 300 - € 800
Rezervo tani

ARNEL BEGA PRODUCTION
WEDDING
FASHION
DOCUMENTARY

Zgjidhni “Arnel Bega Production” për të nxjerrë më të mirën nga dita juaj e dasmës, por jo vetëm. 

Në gëzimet tuaja familjare, puna e “Arnel Bega Production” do të jetë gjithmonë maksimale, deri në arritjen e dokumentimit perfekt.

Përkushtimi dhe pasioni ndaj këtij profesioni na bën që t’ju qëndrojmë klientëve, sa më korrektë dhe të saktë në punën tonë!

Cel: +355695619503
E-mail: arnel_bega@yahoo.com

Vlerësimi i përdoruesit

Dërgo një mesazh

Ju lutem plotësoni kontakt-formën e mëposhtme dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt.