Fustane nusesh

Andrra Couture

Rr. Marsel Kashen, Hyrja 8 Tirana AL, 1000, Albania


Kapaciteti:
1 - 50
Çmimi mesatar :
€ 800 - € 5000
Rezervo tani

E biseduar dhe e ideuar në tryeza të niveleve ndërkombetare të botës së modës “Andrra Couture ” sjell pranë jush sallonin me prodhimin e fustaneve madhështore të nuserisë për ditën më kuptimplotë të jetës suaj & të atyre plot stil të mbrëmjeve për të qënë ju diferenca në cdo rast special.

Makineria e prodhimit të fustaneve që do t’iu dhurojnë klas & elegance në cdo event tuajin, përfshin një staf te kualifikuar me përvojë. Nën një kujdes të vecantë dhe përkushtim të plotë marka më e re e fustaneve të nuserise dhe atyre të mbrëmjeve hap dyert për të gjitha vajzat që dukjen e tyre duan ta shndërrojnë në kryefjalën e eventit.

Me Andrra Couture, diferenca je Ti!

Kontakt :

Email : info@andrracouture.al 

Tel :+355 68 330 0988

  • Dhome per Nuse
  • Personalizim
  • Planifikim

Vlerësimi i përdoruesit

Dërgo një mesazh

Ju lutem plotësoni kontakt-formën e mëposhtme dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt.