Foto & Video

Albi Photographer

Pjeter Bogdani, Tirane


Kapaciteti:
50 - 200
Çmimi mesatar :
€ 280 - € 700
Rezervo tani

Te perfshira ne cmim jane :
: 1 Dite videoklip
: Dita e Dasmes
: Video e Edituar
: Fotot te Edituara ne usb

Qyteti ku ndodhet Biznesi juaj: ne te gjithe Shqiperine
Adresa e Biznesit: Tirane , Durres , Etj…

  • Editim
  • Format Dixhital
  • Fotograf i dyte

Vlerësimi i përdoruesit

Dërgo një mesazh

Ju lutem plotësoni kontakt-formën e mëposhtme dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt.