Ambiente & Restorante

AgriTourism Huqi

Liqeni Huqve, Rade 355 Manëz


Çmimi mesatar :
€ 100 - € 500
Rezervo tani

Restorant “AgriTourism Huqi” ka filluar aktivitetin e tij më 1 Janar 2015. Që prej atëherë, shërbimi ynë ndaj klientëve ka qenë gjithmonë më i miri. 

  • Shërben drekë, darkë, pije dhe kafe
  • Mirë për grupe
  • Mirë për fëmijët
  • Qëndrim në ambient të hapur
  • Pranon rezervime

Cel: +355 675099909

Cel: +355682052735

Vlerësimi i përdoruesit

Dërgo një mesazh

Ju lutem plotësoni kontakt-formën e mëposhtme dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt.